Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Avstandsmålere

Viser 1 til 20 av 31

 • Avstandsmåler Bosch GLM 50 C
  Avstandsmåler Bosch GLM 50 C
  Robust konstruksjon med IP 54 for krevende byggearbeider. Heldekkende softgrip-beskyttelse for lang levetid. Enkel betjening takket være intuitivt tastatur. Stort, opplyst display som gir best muli glesbarhet. Optimale arbeidsresultater med høy målenøyaktighet. Libell, vinkelmåling på baksiden og på siden. Batterikapasitet drifttid ca 2.5 timer. Dataoverføring til Android og IOS. Helningsmåler 360°
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Bosch GLM 30
  Avstandsmåler Bosch GLM 30
  En knapp til alt – intuitiv og enkel måling. Kompakt - passer uten problemer i enhver bukselomme. Legger selvstendig til måleverdiene med AutoSum-funksjonen. Solid kvalitet – støv-, sprut- og støtsikker på byggeplassen. ISO-sertifisert laseravstandsmåler. Lett lesbare måleverdier takket være belyst display med tre linjer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstandsmåler GLM 40 Bosch
  Avstandsmåler GLM 40 Bosch
  Kompakt og enkel med pålitelige måleresultater. Opplyst display i tre deler. Robust, støtsikkert hus i beskyttelsesklasse IP54. 0,15 til 40 meter.
  Mer info
  1 Variant
 • Punkt og krysslaser GCL 25 C
  Punkt og krysslaser GCL 25 C
  Ytterst allsidig krysslinjelaser og fempunktlaser i ett . Enkel betjening takket være intuitiv brukerveiledning . Kompakt og ergonomisk design. Robust apparat for byggeplassen (IP 54)
  Mer info
  1 Variant
 • Målehjul Super Blinken
  Målehjul Super Blinken
  Sammenleggbart målehjul i metall. Måler opp til 9999,99 meter. Nøyaktighet: 0,05% (2,5cm @ 50m). Refleks i håndtak. Leveres med bæreveske
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Dewalt
  Avstandsmåler Dewalt
  Fordeler: Laser avstandsmåler(LDM)produsert for å tåle tøff bruk. Den kan måle opp til 50 m og en nøyaktighet på ± 1,5 mm/m. Vanlig funksjon: avlesning av avstand i meter, beregninger av overflate og volum. Legge til og trekke fra avlesninger og kalkulere avstanden. Brukeren kan velge at enheten måler totalen, noe som gjør at den kan brukes ved planløsninger. Pythagoras indirekte høydefunksjon gjør at avstanden kan måles selv om punkt A og/eller punkt B ikke er tilgjengelige for linær måling. Enheten lagrer de siste 5 målingene. Enheten har store betjeningsknapper.
  Baklys, 2 linjers display er synlig under alle arbeidsforhold. Tåler et fall på 2 m og har en IP65 vann/støv toleranse. Enheten har en flat, firkantet base som gir en solide målinger uten at den rister og beveger seg. Detter gjør at målingene blir mer nøyaktige. Leveres med to AAA batterier og beltelomme.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Bosch GLM 80
  Avstandsmåler Bosch GLM 80
  Høy funksjonalitet med integrert 360° helningssensor. Presis og enkel å betjene med belyst display som dreies automatisk. Opptil 25 000 enkeltmålinger per lading takket være Li-ion-teknologien. Automatisk lagring av de 20 siste måleverdiene og én konstant. Gjenoppladbar med standard mikro-USB-tilkobling. Timerfunksjon kan kobles inn for nøyaktig måling i vanskelige posisjoner. Liten og hendig. En pålitelig hjelper på alle byggeplasser takket være robust konstruksjon
  Mer info
  1 Variant
 • Målehjul
  Målehjul
  Målehjul måleområde 9999,99m
  Nøyaktighet +/- 0,1%
  Blokkering av måleresultat. Nullstilling.
  Telleverket plassert beskyttende over målehjulet.
  Leveres sammenleggbart i en koffert. Hard hjulbane.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Leica DISTO X310
  Avstandsmåler Leica DISTO X310
  Robust laseravstandmåler med multifunksjoner. Ekstraordinær måleevne med hensyn til reflektorløst område, nøyaktighet og hurtighet. Funksjoner: Areal/volum. Kontinuerlig måling, min- og maks. måling. Viser den horisontale avstanden med et knappetrykk. Addisjon/subtraksjon. Opplyst display. Hellingssensor for absolutt vannrett måling. Romsberegning. Pythagoras. Sprut- og støvsikker IP54. Laserklasse II.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Leica DISTO D510
  Avstandsmåler Leica DISTO D510
  Måler opp til 200 meter. Viser en digital målebilde av måleobjektet i 2,5"-display. Enkel meny. Søtte for Bluetooth Smart noe som den fungerer problemfritt sammen med IPhone 4S samt IPad 3 eller nyere. Funkjsoner. Distanse, Min/maks-måling, Smart horisontal modus, høyde-tracking, høydeprofilmåling, langdistandemodus, hellningsmåling, areal/volum, minikalkulator, Phytagoras, utsettingsfunksjon, trappemåling, romkalkulator. Oppfyller ISO-norm 16331-1
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Bosch GLM 50
  Avstandsmåler Bosch GLM 50
  Bosch avstandsmåler er den enkle løsningen for presise målinger, den er enkel å betjene takket være dens intuitive tastatur. Stort opplyst display som gir best mulig lesbarhet. Robust konstruksjon for krevende byggearbeid. Den gir optimale arbeidsresultater med høy målernøyaktighet og har heldekkende softgrip-beskyttelse for lang levetid.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Ridgid LM-100
  Avstandsmåler Ridgid LM-100
  Avstandsmåler med laser. Målekapasitet opp til 50 meter. Minnefunksjon og kalkuleringsberegninger. LCD-diplay med belysning. Leveres med 2 stk AA-batterier. IP klasse 54. Vekt 0,2 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler laser GLM 150 PR
  Avstandsmåler laser GLM 150 PR
  Nye funksjoner som delhøydemålinger, høydeberegning og måling av skråtak.
  Millimeternøyaktige målinger av flater, volum og lengder på inntil 150 m.
  Enkel betjening, intuitiv brukerveiledning og stort, opplyst 4-linjers display.
  Optimal presisjon gjennom hele levetiden takket være solid optikkholder i keramikk.
  IP 54: Hele maskinen inkludert batterirommet er støv og sprutsikker.
  Multifunksjons-målepin til nøyaktig måling av vanskelig tilgjengelige steder og kanter.
  Lagring av de 30 siste målingene.
  Mer info
  1 Variant
 • Rotasjonslaser Bosch RL25H
  Rotasjonslaser Bosch RL25H
  Den robuste løsningen for nøyaktig nivellering utendørs. Selvnivellerende: horisontalt. Robust design som beskytter mot vibrasjoner og fall. Høy presisjon og stor rekkevidde til utendørs bruk. Effektiv støv- og sprutsikring. Egnet til helninger på ± 8 % for mer allsidig bruk på byggeplassen. Brukervennlig tastaturdesign.
  Mer info
  1 Variant
 • Linjelaser Leica Lino L2+
  Linjelaser Leica Lino L2+
  Den tidkrevende og omfattende jobben med å tegne opp linjer på veggen tilhører fortiden. Leica Lino L2+ projiserer de nøyaktig raskt og enkelt – den lar deg konsentrere deg om jobben som skal gjøres. Den utvidede vinkelrekkevidden sikrer enestående synlighet og forlengelse av laserlinjene, og tillater dermed perfekt oppvatring og oppretting fra lang avstand. Vinkelrekkevidde (vifte) på 180°. Pulsfunksjon med strømsparingsmodus. Moderne, ergonomisk design. Eksakt 90° vinkel. Enkel i bruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Signalsender Leica Digitex 100t
  Signalsender Leica Digitex 100t
  Leica DIGITEX 100t er en to-frekvens signalsender med en 1 watt utgangseffekt som gir brukeren en signalsender for daglig bruk på arbeidsplassen. Designet for å bruke med en kabelsøker i Leica Digicat i-serien. Den kan enkelt og nøyaktig spore ruten av nedgravde rør/kabler, eller brukes til å forbedre oppdagelse av nedgravde rør/kabler som kanskje ikke har en naturlig forekommende sporbar signal på dem. Ekstra tilbehør er tilgjengelige og kan brukes til å spore ikke-metalliske-rør, når det brukes sammen med Leica DIGITEX og Leica Digicat.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstandsmåler Bosch GLM 100 C Bluetooth
  Avstandsmåler Bosch GLM 100 C Bluetooth
  Den smarte løsningen for overføring og dokumentasjon av måleresultatene. Rask og effektiv dataoverføring via Bluetooth og mikro-USB. Allsidig dokumentasjons-app til smarttelefoner og nettbrett med direkte overføring av målinger fra GLM 100C Professional i et bilde. Flere databearbeidingsmuligheter i PC-programvaren og appen. Automatisk lagring av de 50 siste måleverdiene og én konstant. Ekstrafunksjonalitet med integrert 360° helningssensor. Presis og enkel å betjene med belyst display som dreies automatisk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstandsmåler Bosch GLM 250VF
  Avstandsmåler Bosch GLM 250VF
  Laseravstandsmåleren med størst rekkevidde. Ideell til utendørs bruk: integrert måloptikk for optimal sikt til laserpunktet på opptil 250 m avstand. Maksimal måleytelse og nøyaktighet også ved ugunstige lysforhold takket være stor glasslinse og optikkholder i keramikk. Mange lettanvendelige målefunksjoner for rask og nøyaktig beregning av lengder, flater og volum. Robust til bruk på byggeplassen takket være støv- og sprutsikkerhet IP 54. Multifunksjons-målepin til nøyaktig måling av vanskelig tilgjengelige steder og kanter. Lagring av de 30 siste målingene.
  Mer info
  1 Variant
 • Nivelleringskikkert Bosch GOL 20 G
  Nivelleringskikkert Bosch GOL 20 G
  Ideell til utendørs bruk takket være et robust, støv- og sprutsikkert hus (IP 54). Lyst objektiv for skarpt bilde av målet. Sikker transport med sperremekanisme for kompensatoren. Målekollimator til grovjustering. Pentaprisme gjør det lett å lese av dåselibellen. Stående bilde. Stor fokuseringsbryter for enkel nivellering. Endeløs gon-/vinkelinnstilling via glidekobling.
  Mer info
  1 Variant
 • Linjelaser Bosch GLL 3-50
  Linjelaser Bosch GLL 3-50
  Den enkle komplettløsning for all nivellerings- og overføringsbruk. Allsidige bruksmuligheter med komplett løsning bestående av multilinjelaser og ministativ. Robust nok for profesjonell bruk og flere fremragende tekniske spesifikasjoner. Kompakt form og enkel betjening. Dreibart ministativ forenkler trinnløs finposisjonering av laserlinjene. Høydejusterbare teleskopføtter sikrer ergonomisk betjening. Nivelleringssett sammen med en L-BOXX for systematisk oppbevaring og enklere transport.
  Mer info
  1 Variant

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.