Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Tommestokker

Viser 1 til 13 av 13

 • Meterstokk Hultafors G59
  Meterstokk Hultafors G59
  Glassfiberforsterket plast. Gradert på begge sider med begynnelse fra hver sin ende. Vannavvisende. Tåler de vanligste løsemidlene. Leddkonstruksjon med usynlige fjærer. Toleranse i henhold til SS 64 11 14.
  Mer info
  4 Varianter
 • Meterstokk Ironside plast
  Meterstokk Ironside plast
  Glassfiberforsterket, gul plast. Gradert på begge sider med begynnelse fra hver ende og utstyrt med en omvendt skala fra begge retninger for å lette måling av korte lengder. Metrisk gradering. 10 deler. Toleranse ifølge EUs presisjonsnorm III.
  Mer info
  1 Variant
 • Tommestokk Hultafors G61
  Tommestokk Hultafors G61
  Tommestokk produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. Økt motstand mot fukt. Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje.
  Mer info
  2 Varianter
 • Meterstokk Hultafors 59
  Meterstokk Hultafors 59
  Hultafors klassiker, en nødvendighet for alle håndverkere. Tradisjonelt produsert av glassbjerk med ledd av svensk stål, som gjør det mulig å ha tynne stikker og en smidig meterstokk. Metrisk gradering i svart på begge sider med røde desimaltall. Typegodkjent i henhold til EU Klasse III. Vannbasert beskyttelseslakk for økt motstand mot smuss og fukt. Leddene er varmebehandlet, epoxylakkert og oljet inn på tre punkter for å gi den sin høye kvalitet. Hver stikke kontrolleres to ganger i produksjonen med et høyhastighetskamera. Toleranse i henhold til SS 64 11 14.
  Mer info
  3 Varianter
 • Meterstokk Ironside tre
  Meterstokk Ironside tre
  Gradert på begge sider med begynnelse fra hver sin ende. Metrisk gradering. Leddbeslag av stål. 10 deler. Lengde 2 m. Toleranse ifølge EUs presisjonsnorm III.
  Mer info
  1 Variant
 • Tommestokk Hultafors 61
  Tommestokk Hultafors 61
  En klassisk tommestokk produsert av glassbjerk med ledd av svensk stål, som gjør det mulig å ha tynne stikker og en smidig meterstokk. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. Vannbasert beskyttelseslakk for økt motstand mot smuss og fukt. Leddene er varmebehandlet, epoxylakkert og oljet inn på tre punkter for å gi den sin høye kvalitet. Hver stikke kontrolleres to ganger i produksjonen med et høyhastighetskamera.
  Mer info
  2 Varianter
 • Meterstokk Ironside plast 3 i 1
  Meterstokk Ironside plast 3 i 1
  Glassfiberforsterket hvit plast. Gradert på bege sider med begynnelse fra hver ende, samt en omvendt tall skala fra begge retninger for å lette målingen av korte lengder. Metrisk gradering. 10 deler.
  Mer info
  1 Variant
 • Meterstokk Hultafors A59
  Meterstokk Hultafors A59
  Eloksert aluminium. Motstandsdyktig mot vann, varme og slitasje. Diamanthardt ytterlag. Gradert på begge sider med begynnelse fra hver sin ende. Bredde 15 mm. Toleranse i henhold til SS 64 11 14.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tommestokk Hultafors A61
  Tommestokk Hultafors A61
  Tommestokk produsert av eloksert aluminium med ledd av galvanisert stål. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. God motstandskraft mot fukt, varme og slitasje. Eloksert aluminium med ledd av galvanisert stål gir økt beskyttelse mot korrosjon. God motstandskraft mot fukt, varme og slitasje.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tommestokk Hultafors 559 Contact-meter
  Tommestokk Hultafors 559 Contact-meter
  Produsert av glassbjørk med innvendig gradering av meter/meter. Er alltid flatt mot arbeidsstykket. Toleranse i henhold til SS 64 11 14.
  Mer info
  1 Variant
 • Målestokk Bosch
  Målestokk Bosch
  Lett og stabil aluminiumslegering. Låseknappene på de enkelte elementene består av kraftig og slitesterk polykarbonat. Nivelleringsinndeling på forsiden, måleinndeling på baksiden. Takket være små toleranser ved trekking av profilene: lettgående under uttrekking. Elokserte segmenter med værbestandig lakk som ikke slites av. Inklusive dåselibelle som kan settes på (06-850).
  Mer info
  1 Variant
 • Elektrikertommestokk Wiha
  Elektrikertommestokk Wiha
  Elektrikermålestokk Longlife 2 m.
  -Øker effektiviteten din
  -Meterstokk med integrerte avstandsmarkeringer for inntil 3 skjulte eluttak.
  -Gjør arbeidet enklere for deg
  -Integrert kabelinntrekkingshjelp for kabler i området 3-7 mm
  -Senker kostnadene dine
  -Meterstokken er lett å finne – med UV-lys også i mørke omgivelser.
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.