Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Sveis og gass

Dette er en a href="mailto:brage.johnsen@ahlsell.no"Mail meg!/a

Viser 1 til 20 av 469

 • Gassflasker E-400 Sievert

  Gassflasker E-400 Sievert

  Ultramapp og MAPP 2400°C
  • Ekstremt høg flammetemperatur opp til 2400°C
  • Brenner + 35% lengre en Propan
  • Miljø og helsevennlig gass

  Premium quality propane 1925°C
  • 2208 heltrukket aluminiumsbeholder for lavest mulig vekt og selvstengende ventil
  • 2209 engangs propanflaske stål
  Mer info
  2 Varianter
 • Tigrod ESAB OK 12,64

  Tigrod ESAB OK 12,64

  OK Tigrod 12.64 er en forkobret Si-Mn- legert type G4Si1/ER70S-6 sveisetråd for TIG-sveising. Den er beregnet for ulegert og finkornbehandlet konstruksjonsstål, med krav til høykvalitetssveiser som for eksempel i trykkbeholderstål. Trådens kiselinnhold sikrer porefritt sveisegods, selv i såkalt utettet materiale. TIG-sveising utføres vanligvis med ren argon som vernegass og er de sveisemetoden som enklest sikrer en perfekt og gjennomsveiset rotstreng i V-fuger og rør med tynne vegger. Strømtype DC(-).
  Mer info
  4 Varianter
 • Propanbrenner Sievert Powerjet E-400 US 253547

  Propanbrenner Sievert Powerjet E-400 US 253547

  Blåslampe Power Jet 2535. Veldig kraftig og effektiv blåselampe for hard- og myklodding, varmearbeid, fjerning av farge, krymping osv. Med ergonomisk grep, piezotenning og låsefunksjon. Leveres med rustfri cycklonbrenner for roterende flamme med lav varme. Lavtemperatur 2400 °C. Passer med sievert gasolflaske, som du finner blant annet på bensinstasjoner.
  Mer info
  1 Variant
 • Tigrod ESAB OK 5356

  Tigrod ESAB OK 5356

  OK Tigrod 5356 er en magnesiumlegert aluminiumtråd for TIG-sveising av saltvannresistente Al-Mg-legeringer som inneholder opp til 5 % Mg. Sveisetråden er den mest brukte typen og beregnet på sveising av legeringer som tilsvarer for eksempel ENAW-5083 (SS 4140) hvor man ønsker høy styrke i sveisen. Grunnmaterialet i serien 5XXX som sammen med OK Tigrod 5356 gir et sveisegods med mer enn 3 % Mg god motstand mot sprekker forårsaket av spenningskorosjonen selv når driftstemperaturen overstiger 65 ºC. Legeringen kan ikke varmebehandles. Strømtype AC.
  Mer info
  3 Varianter
 • Spesial Sveisetråd VPMD

  Spesial Sveisetråd VPMD

  Elektrode som er preget av sin utmerkede sveiseegenskaper. Elektroden er lett sveiset over et bredt strømområde. Egnet for verkstedindustri og monterings jobber.
  Mer info
  3 Varianter
 • Loddebolt bøyd Ironside

  Loddebolt bøyd Ironside

  220/230V. Utstyrt med plasthåndtak. Vinklet, forniklet kopperspiss. For lodding på plate og generell verkstedlodding. Komplett med ledning, 1,5 meter ldening og støpsel. Isolasjonsklasse I.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 1500i/2200i sett

  Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 1500i/2200i sett

  Kompakte sveisestrømkilder basert på pålitelig inverterteknologi. Brukervennlige innstillingspaneler med intelligent programvare gir optimale sveiseparameter med stabil lysbue. Den kompakte utformingen i den korrossjonsbestandige, flamme- og støtsikre kapslingen gjør utstyret fleksibelt og lett å bære med seg. Aktiv PFC-krets beskytter maskinen mot variasjoner i nettspenningen. Innstillingspanelet TA33 er svært enkel å bruke. Bare angi materialtykkelse, så kontrollerer maskinen resten. Det avanserte panelet TA34 har de mest avanserte funksjonene innebygd. Pulserende TIG gir optimal kontroll over smeltebassenget og varmetilførselen ved sveising av tynne materialer. Sveiseren kan også justere slope up/down, gassetterstrømning og koble til fjernkontroll med CANbus.
  Leveringen inneholder:3 m strømkabel (med kontakt), 2 m gagsslange med to slangeklemmer og 4,5 meter tilbakelederkabel med klemme. 1500i leveres med tigbremmer TXH 150 4m og MMA-sett 150A 3 m. 2200i leveres med tigbrenner TXH 2004m og MMA-sett 150A 3 m. 2200iw leveres med kjøleenhet CoolMini, tigbrenner TXH 250W og MMA-sett 150A 3 m.
  Mer info
  6 Varianter
 • Halvautomat ESAB Caddy®

  Halvautomat ESAB Caddy®

  Caddy® Mig C160ier en kompakt og bærbar 1-faset MIG/MAG-strømkilde på 160 A med innebygd trådmater for profesjonell MIG/MAG-sveising i stål med solidtråd eller gassløs rørtråd. Lett å bruke, bare juster godstykkelsen (0,5 til 4,0 mm) og start sveisingen. Aktiv PFC-krets gjør at strømkilden vanligvis bare krever 10 A treg sikring. Vinklet panel forenkler avlesingen, rattene er beskyttet mot slag fra siden, oppbevaringshylle og integrert håndtak, noe som gjør det enkelt å låse fast utstyret. Kan ta 50 m lange nettilkoplingskabler (Ø2,5 mm2). Ikke avbildet.
  Caddy® Mig C200ier en kompakt og bærbar en-fase MIG / MAG-strømkilder på 200 A med innebygget trådmater for profesjonell MIG / MAG-sveising av stål, rustfritt stål og aluminium. Avansert digitalt display med ESAB QSet-funksjon innebygd, noe som gjør at strømforsyningen automatisk velger de beste sveiseparametrene for kortbuesveising. Bare juster materialtykkelsen (0,5 til 6,0 mm), trykker QSet-knappen og start sveisingen. Også anbefalt for MIG brazin (sveising av galvanisert stål). Vinklet panel forenkler avlesingen, rattene er beskyttet mot slag fra siden, oppbevaringshylle og integrert håndtak, noe som gjør det enkelt å låse fast utstyret. Kan ta 50 m lange nettilkoplingskabler (Ø2,5 mm2). Bildet viser C200i.
  Leveringen inneholder:3 m lang ergonomisk sveisepistol MXL 180 (med kontaktmunnstykke Ø0,8 mm), innebygget trådmater med matevalsene for Ø0,6-1,0 mm tråd, 3 m strømkabel med plugg, 3 m tilbakelederkabel med klemme, 4,5 m gassslange med slangeklemme og montert hurtigkobling (hun), skulderrem og bruksanvisning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Turbo Jet brennersett for E-400

  Turbo Jet brennersett for E-400

  Profesjonell 360 ° roterbar gassbrenner leveres med eller uten piezo-tenner for alle typer hard og myklodding samt varmearbeid. Komplett brennerhode (0-3,5 bar) med 3,8 kw effekt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC

  Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC

  Caddy har vært en klassisk mobil strømkilde i fler tiår. Caddy Tig 2000i AC / DC er både kompakt og lett. Velg mellom de brukervennlige innstillingspanelene. TA33 AC/DC for generelle sveisebehov og TA34 AC/DC med avanserte funksjoner for krevende oppgaver. Både ved sveising med DC (likestrøm) og AC (vekselstrøm) fås det klar start og stabil lysbue. Alle metalliske materialer sveises med høyeste kvalitet.
  Leveres med 3 m strømkabel (med kontakt), 2 m gasslange med to slangeklemmer og 4,5 meter tilbakelederkabel med klemme.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC sett

  Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC sett

  Caddy har vært en klassisk mobil strømkilde i fler tiår. Caddy Tig 2200i AC / DC er både kompakt og lett. Velg mellom de brukervennlige innstillingspanelene. TA33 AC/DC for generelle sveisebehov og TA34 AC/DC med avanserte funksjoner for krevende oppgaver. Både ved sveising med DC (likestrøm) og AC (vekselstrøm) fås det klar start og stabil lysbue. Alle metalliske materialer sveises med høyeste kvalitet.
  Leveres med 3 m strømkabel (med kontakt), 2 m gasslange med to slangeklemmer og 4,5 meter tilbakelederkabel med klemme. Tigbremmer THX 200 4 m og MMA-sett.
  Mer info
  3 Varianter
 • Varmluftspistol E4500

  Varmluftspistol E4500

  Varmluftpistol E4500 er et praktisk verktøy som blir drevet av en gassbeholder med Butan/Propan (type P444). Den har elektronisk piezotenning og regulerbar ventil for temperaturjustering.
  Denne varmluftspistolen veier kun 760 gram inkl. gassbeholder. Gassbeholderen har en varighet på ca. 1.5 timer kontinuerlig bruk. E4500 varmluftspistol er ideell for feltbruk, hvor man ikke har tilgang på strøm. Varmluftspistolen er velegnet for å krympe alle typer krympeprodukter slik som krympeslange, formgods og skjøtesett. Den kan også benyttes for bøying og forming av PVC-rør, og for tørking og opptining av f.eks. låser, samt for varming og fjerning av maling.
  Mer info
  1 Variant
 • Sølvlodd Castolin 1020 XFC

  Sølvlodd Castolin 1020 XFC

  Kadmium-fri sølvlodd for slaglodding av rustfritt stål, stål, nikkel og kobberlegeringer. Hvit loddet felles. God fargegjengivelse med rustfritt stål. Loddeskjøt for en god korrosjonsbestandighet. Godkjent for næringsmiddelinstallasjoner. Normaltsett er det ikke nødvendig med flussmiddel. 55% sølv.
  Mer info
  1 Variant
 • Gassflaske for varmluftspistol P445

  Gassflaske for varmluftspistol P445

  Gassbeholderen har en varighet på ca. 1.5 timer
  Mer info
  1 Variant
 • Sølvlodd 40%

  Sølvlodd 40%

  1 Variant
 • Sølvloddtråd pinner

  Sølvloddtråd pinner

  2 Varianter
 • Sveiseduk Sveiseeksperten Aluminiumsfoliert

  Sveiseduk Sveiseeksperten Aluminiumsfoliert

  Sveiseduk i høy kvalitet med aluminiumsbelagt E-glass Fiber. E-glass er den høyeste gradering av glassfiber og brukes til termisk og elektrisk isolering.Tåler svært høy varme, servicetemperatur 550 - 600°. Aluminium tykkelse: 0.02mm og 0,018 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Bronselodd Castolin 18 XFC

  Bronselodd Castolin 18 XFC

  Bronselodd for sveiselodding av alle slags stål, galvanisert stål, bronse, kobber og kobberlegeringer. Meget gode sveiseegenskaper.
  Mer info
  2 Varianter
 • Flussmiddel BrazeTec

  Flussmiddel BrazeTec

  For lodding av stål, rustfritt stål, kobber og kobberlegeringer med BrazeTec 4003 sølvlodd. Maksimal arbeidstemperatur er 800 °C. Må også brukes ved lodding av messing og bronse med fosforkobberlodd. Faremerking: Helseskadelig.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tigsveiseapparat ESAB Origo™ Tig 3001iTA23

  Tigsveiseapparat ESAB Origo™ Tig 3001iTA23

  Sterk og holdbar konstruksjon gjør Origo Tig 3001i egnet når du arbeider i tøffe og krevende miljøer. Enkel å bruke, og med stor pålitelighet. Grunnleggende funksjoner for å utføre TIG-sveising med høy produktivitet og kvalitet. MMA-sveising, passerer alle elektroder opp til 5 mm.
  Kraftig 300 A inverterbasert TIG-strømkilde for sveising særlig i konstruksjonsstål og rustfritt stål i platetykkelser fra 1,0 mm. Innstillingspanelet TA23 er svært brukervennlig og har alle de grunnleggende funksjonene for TIG-sveising innebygd. Svært gode startegenskaper - velg HF- eller LiftArc™-start ved TIG-sveising. Kjøleaggregatet CoolMidi 1000 kan integreres med strømkilden. MMA-sveising med elektroder opp til Ø 5,0 mm. Leveringen inneholder:5 m strømkabel, 2 m gassslange med to slangeklemmer, 4,5 m tilbakelederkabel med klemme og håndbok.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.