Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Sveis og gass

Dette er en a href="mailto:brage.johnsen@ahlsell.no"Mail meg!/a

Viser 1 til 20 av 450

 • Gassflasker E-400 Sievert
  Gassflasker E-400 Sievert
  Ultramapp og MAPP 2400°C
  • Ekstremt høg flammetemperatur opp til 2400°C
  • Brenner + 35% lengre en Propan
  • Miljø og helsevennlig gass

  Premium quality propane 1925°C
  • 2208 heltrukket aluminiumsbeholder for lavest mulig vekt og selvstengende ventil
  • 2209 engangs propanflaske stål
  Mer info
  2 Varianter
 • Tigrod ESAB OK 12,64
  Tigrod ESAB OK 12,64
  OK Tigrod 12.64 er en forkobret Si-Mn- legert type G4Si1/ER70S-6 sveisetråd for TIG-sveising. Den er beregnet for ulegert og finkornbehandlet konstruksjonsstål, med krav til høykvalitetssveiser som for eksempel i trykkbeholderstål. Trådens kiselinnhold sikrer porefritt sveisegods, selv i såkalt utettet materiale. TIG-sveising utføres vanligvis med ren argon som vernegass og er de sveisemetoden som enklest sikrer en perfekt og gjennomsveiset rotstreng i V-fuger og rør med tynne vegger. Strømtype DC(-).
  Mer info
  4 Varianter
 • Propanbrenner Sievert Powerjet E-400 US 253547
  Propanbrenner Sievert Powerjet E-400 US 253547
  Blåslampe Power Jet 2535. Veldig kraftig og effektiv blåselampe for hard- og myklodding, varmearbeid, fjerning av farge, krymping osv. Med ergonomisk grep, piezotenning og låsefunksjon. Leveres med rustfri cycklonbrenner for roterende flamme med lav varme. Lavtemperatur 2400 °C. Passer med sievert gasolflaske, som du finner blant annet på bensinstasjoner.
  Mer info
  1 Variant
 • Tigrod ESAB OK 5356
  Tigrod ESAB OK 5356
  OK Tigrod 5356 er en magnesiumlegert aluminiumtråd for TIG-sveising av saltvannresistente Al-Mg-legeringer som inneholder opp til 5 % Mg. Sveisetråden er den mest brukte typen og beregnet på sveising av legeringer som tilsvarer for eksempel ENAW-5083 (SS 4140) hvor man ønsker høy styrke i sveisen. Grunnmaterialet i serien 5XXX som sammen med OK Tigrod 5356 gir et sveisegods med mer enn 3 % Mg god motstand mot sprekker forårsaket av spenningskorosjonen selv når driftstemperaturen overstiger 65 ºC. Legeringen kan ikke varmebehandles. Strømtype AC.
  Mer info
  3 Varianter
 • Spesial Sveisetråd VPMD
  Spesial Sveisetråd VPMD
  Elektrode som er preget av sin utmerkede sveiseegenskaper. Elektroden er lett sveiset over et bredt strømområde. Egnet for verkstedindustri og monterings jobber.
  Mer info
  3 Varianter
 • Loddebolt bøyd Ironside
  Loddebolt bøyd Ironside
  220/230V. Utstyrt med plasthåndtak. Vinklet, forniklet kopperspiss. For lodding på plate og generell verkstedlodding. Komplett med ledning, 1,5 meter ldening og støpsel. Isolasjonsklasse I.
  Mer info
  4 Varianter
 • Halvautomat ESAB Caddy®
  Halvautomat ESAB Caddy®
  Caddy® Mig C160ier en kompakt og bærbar 1-faset MIG/MAG-strømkilde på 160 A med innebygd trådmater for profesjonell MIG/MAG-sveising i stål med solidtråd eller gassløs rørtråd. Lett å bruke, bare juster godstykkelsen (0,5 til 4,0 mm) og start sveisingen. Aktiv PFC-krets gjør at strømkilden vanligvis bare krever 10 A treg sikring. Vinklet panel forenkler avlesingen, rattene er beskyttet mot slag fra siden, oppbevaringshylle og integrert håndtak, noe som gjør det enkelt å låse fast utstyret. Kan ta 50 m lange nettilkoplingskabler (Ø2,5 mm2). Ikke avbildet.
  Caddy® Mig C200ier en kompakt og bærbar en-fase MIG / MAG-strømkilder på 200 A med innebygget trådmater for profesjonell MIG / MAG-sveising av stål, rustfritt stål og aluminium. Avansert digitalt display med ESAB QSet-funksjon innebygd, noe som gjør at strømforsyningen automatisk velger de beste sveiseparametrene for kortbuesveising. Bare juster materialtykkelsen (0,5 til 6,0 mm), trykker QSet-knappen og start sveisingen. Også anbefalt for MIG brazin (sveising av galvanisert stål). Vinklet panel forenkler avlesingen, rattene er beskyttet mot slag fra siden, oppbevaringshylle og integrert håndtak, noe som gjør det enkelt å låse fast utstyret. Kan ta 50 m lange nettilkoplingskabler (Ø2,5 mm2). Bildet viser C200i.
  Leveringen inneholder:3 m lang ergonomisk sveisepistol MXL 180 (med kontaktmunnstykke Ø0,8 mm), innebygget trådmater med matevalsene for Ø0,6-1,0 mm tråd, 3 m strømkabel med plugg, 3 m tilbakelederkabel med klemme, 4,5 m gassslange med slangeklemme og montert hurtigkobling (hun), skulderrem og bruksanvisning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 1500i/2200i sett
  Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 1500i/2200i sett
  Kompakte sveisestrømkilder basert på pålitelig inverterteknologi. Brukervennlige innstillingspaneler med intelligent programvare gir optimale sveiseparameter med stabil lysbue. Den kompakte utformingen i den korrossjonsbestandige, flamme- og støtsikre kapslingen gjør utstyret fleksibelt og lett å bære med seg. Aktiv PFC-krets beskytter maskinen mot variasjoner i nettspenningen. Innstillingspanelet TA33 er svært enkel å bruke. Bare angi materialtykkelse, så kontrollerer maskinen resten. Det avanserte panelet TA34 har de mest avanserte funksjonene innebygd. Pulserende TIG gir optimal kontroll over smeltebassenget og varmetilførselen ved sveising av tynne materialer. Sveiseren kan også justere slope up/down, gassetterstrømning og koble til fjernkontroll med CANbus.
  Leveringen inneholder:3 m strømkabel (med kontakt), 2 m gagsslange med to slangeklemmer og 4,5 meter tilbakelederkabel med klemme. 1500i leveres med tigbremmer TXH 150 4m og MMA-sett 150A 3 m. 2200i leveres med tigbrenner TXH 2004m og MMA-sett 150A 3 m. 2200iw leveres med kjøleenhet CoolMini, tigbrenner TXH 250W og MMA-sett 150A 3 m.
  Mer info
  6 Varianter
 • Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC
  Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC
  Caddy har vært en klassisk mobil strømkilde i fler tiår. Caddy Tig 2000i AC / DC er både kompakt og lett. Velg mellom de brukervennlige innstillingspanelene. TA33 AC/DC for generelle sveisebehov og TA34 AC/DC med avanserte funksjoner for krevende oppgaver. Både ved sveising med DC (likestrøm) og AC (vekselstrøm) fås det klar start og stabil lysbue. Alle metalliske materialer sveises med høyeste kvalitet.
  Leveres med 3 m strømkabel (med kontakt), 2 m gasslange med to slangeklemmer og 4,5 meter tilbakelederkabel med klemme.
  Mer info
  2 Varianter
 • Turbo Jet brennersett for E-400
  Turbo Jet brennersett for E-400
  Profesjonell 360 ° roterbar gassbrenner leveres med eller uten piezo-tenner for alle typer hard og myklodding samt varmearbeid. Komplett brennerhode (0-3,5 bar) med 3,8 kw effekt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC sett
  Tigsveiseapparat ESAB Caddy™ Tig 2200i AC/DC sett
  Caddy har vært en klassisk mobil strømkilde i fler tiår. Caddy Tig 2200i AC / DC er både kompakt og lett. Velg mellom de brukervennlige innstillingspanelene. TA33 AC/DC for generelle sveisebehov og TA34 AC/DC med avanserte funksjoner for krevende oppgaver. Både ved sveising med DC (likestrøm) og AC (vekselstrøm) fås det klar start og stabil lysbue. Alle metalliske materialer sveises med høyeste kvalitet.
  Leveres med 3 m strømkabel (med kontakt), 2 m gasslange med to slangeklemmer og 4,5 meter tilbakelederkabel med klemme. Tigbremmer THX 200 4 m og MMA-sett.
  Mer info
  3 Varianter
 • Varmluftspistol E4500
  Varmluftspistol E4500
  Varmluftpistol E4500 er et praktisk verktøy som blir drevet av en gassbeholder med Butan/Propan (type P444). Den har elektronisk piezotenning og regulerbar ventil for temperaturjustering.
  Denne varmluftspistolen veier kun 760 gram inkl. gassbeholder. Gassbeholderen har en varighet på ca. 1.5 timer kontinuerlig bruk. E4500 varmluftspistol er ideell for feltbruk, hvor man ikke har tilgang på strøm. Varmluftspistolen er velegnet for å krympe alle typer krympeprodukter slik som krympeslange, formgods og skjøtesett. Den kan også benyttes for bøying og forming av PVC-rør, og for tørking og opptining av f.eks. låser, samt for varming og fjerning av maling.
  Mer info
  1 Variant
 • Sølvlodd Castolin 1020 XFC
  Sølvlodd Castolin 1020 XFC
  Kadmium-fri sølvlodd for slaglodding av rustfritt stål, stål, nikkel og kobberlegeringer. Hvit loddet felles. God fargegjengivelse med rustfritt stål. Loddeskjøt for en god korrosjonsbestandighet. Godkjent for næringsmiddelinstallasjoner. Normaltsett er det ikke nødvendig med flussmiddel. 55% sølv.
  Mer info
  1 Variant
 • Gassflaske for varmluftspistol P445
  Gassflaske for varmluftspistol P445
  Gassbeholderen har en varighet på ca. 1.5 timer
  Mer info
  1 Variant
 • Sølvloddtråd pinner
  Sølvloddtråd pinner 2 Varianter
 • Sveiseduk Sveiseeksperten Aluminiumsfoliert
  Sveiseduk Sveiseeksperten Aluminiumsfoliert
  Sveiseduk i høy kvalitet med aluminiumsbelagt E-glass Fiber. E-glass er den høyeste gradering av glassfiber og brukes til termisk og elektrisk isolering.Tåler svært høy varme, servicetemperatur 550 - 600°. Aluminium tykkelse: 0.02mm og 0,018 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Loddestasjon Weller WTCP-51
  Loddestasjon Weller WTCP-51
  "Weller" Isolasjonsklasse II. Jordet utforming. Kontinuerlig temperaturregulert loddestasjon. Arbeidstemperaturen bestemmes ved valg av loddespisser. Loddebolter fungerer på følgende måte: En permanentmagnet trekkes mot loddespissens temperaturføler når temperaturen synker. Strømkretsen lukkes, og loddespissen tilfres varme og den temperaturfølsomme delen når etter noen øyeblikk det såkalte Curie-punktet og blir ikke-magnetisk. Permanentmagneten trykkes da tilbake med en fjær, strømkretsen brytes og tempereturen synker, hvorpå permanentmagneten trekkes til på nytt, osv. Loddestasjon består av loddebolt TCP-S med loddespiss PT-B7 (370°) og transformator PUT-50 og stativ med rengjøringssvamp. Transformatoren kobles til 230 volt en-fase vekselstrøm og transformerer strømmen ned til 24 volt.
  Mer info
  1 Variant
 • Bronselodd Castolin 18 XFC
  Bronselodd Castolin 18 XFC
  Bronselodd for sveiselodding av alle slags stål, galvanisert stål, bronse, kobber og kobberlegeringer. Meget gode sveiseegenskaper.
  Mer info
  2 Varianter
 • Sveiseapparat Scanflex flash gun
  Sveiseapparat Scanflex flash gun
  Flash-Gun er verdens første håndholdte sveiseapparat. Den er så liten at du får plass til hele apparatet i hånda. Dette gjør at det blir lett å bruke apparater på områder hvor de store apparatene ikke kommer til. Det benytter seg av elektroder, og passer perfekt for sveising av svart stål, rustfritt stål, støpejern og lignende. Apparatet veier bare 2 kg, og er meget enkel å bruke. I tillegg er den mikroprossor styrt, som innbærer bl.a. at elektroden er enkel å tenne. Flash-Gun kan også brukes med strømaggregat.
  Mer info
  1 Variant
 • Gassflaske AGA Mison 18
  Gassflaske AGA Mison 18
  Aluminium - DIN AlMgSi1. MISON 18 for MIG / MAG-sveising. Volum 5 liter = 1 m3. Holder til 60-200 minutter. Plan fot.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.