Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gassbrennerutstyr

Dette er en a href="mailto:brage.johnsen@ahlsell.no"Mail meg!/a

Viser 1 til 20 av 94

 • Propanbrenner Sievert Powerjet E-400 US 253547
  Propanbrenner Sievert Powerjet E-400 US 253547
  Blåslampe Power Jet 2535. Veldig kraftig og effektiv blåselampe for hard- og myklodding, varmearbeid, fjerning av farge, krymping osv. Med ergonomisk grep, piezotenning og låsefunksjon. Leveres med rustfri cycklonbrenner for roterende flamme med lav varme. Lavtemperatur 2400 °C. Passer med sievert gasolflaske, som du finner blant annet på bensinstasjoner.
  Mer info
  1 Variant
 • Turbo Jet brennersett for E-400
  Turbo Jet brennersett for E-400
  Profesjonell 360 ° roterbar gassbrenner leveres med eller uten piezo-tenner for alle typer hard og myklodding samt varmearbeid. Komplett brennerhode (0-3,5 bar) med 3,8 kw effekt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Varmluftspistol E4500
  Varmluftspistol E4500
  Varmluftpistol E4500 er et praktisk verktøy som blir drevet av en gassbeholder med Butan/Propan (type P444). Den har elektronisk piezotenning og regulerbar ventil for temperaturjustering.
  Denne varmluftspistolen veier kun 760 gram inkl. gassbeholder. Gassbeholderen har en varighet på ca. 1.5 timer kontinuerlig bruk. E4500 varmluftspistol er ideell for feltbruk, hvor man ikke har tilgang på strøm. Varmluftspistolen er velegnet for å krympe alle typer krympeprodukter slik som krympeslange, formgods og skjøtesett. Den kan også benyttes for bøying og forming av PVC-rør, og for tørking og opptining av f.eks. låser, samt for varming og fjerning av maling.
  Mer info
  1 Variant
 • Gassbrenner Sievert PowerJet 2235 f/Gassbeholder
  Gassbrenner Sievert PowerJet 2235 f/Gassbeholder
  PowerJet 2235- Gassbrenner for både proffbrukere og hobbybrukere. For myklodding, varmearbeid, tenne bål, etc. Komplett sett med brennerhode (1 bar), standardbrennere 8704, Powergassbeholder 2204 og fotstøtte. Temperatur 1925 ºC. Effekt 700 W.

  Mer info
  1 Variant
 • Gassbrenner Sievert MetalJet
  Gassbrenner Sievert MetalJet
  Gassbrenner Sievert MetalJet for UltraMapp-gass. MetalJet 2155 sammen med UltraMapp-gass 2206 gir det desidert varmeste håndholdte varmeverktøyet på markedet. Brennerhåndtak av solid metall. Høyeffektiv syklonbrenner i rustfritt stål. Moderne forbrenningsteknikk sammen med unik gassblanding gir hele 2400 °C. Passer sammen med PowerJet-brennere. Kan også brukes sammen med gassbeholder 2208 (propan). Temperatur 1925 °C. Gassbeholder 2206 og 2208 takler ned til -40°.
  Mer info
  1 Variant
 • Ugressbrenner Sievert Gardener
  Ugressbrenner Sievert Gardener
  Gassbrenner som raskt og effektivt varmer bort ugress, miljøvennlig og enkelt. Automatisk tenning. For gassbeholder eller gjenfyllbar gassflaske.
  Mer info
  1 Variant
 • Regulator Sievert Jumbo
  Regulator Sievert Jumbo
  Høytrykksregulator for husholdningsflaske. Regulerbar 1-2 bar.
  Mer info
  1 Variant
 • Brennersett Sievert Pro 86
  Brennersett Sievert Pro 86
  Komplett brennersett med brennerhåndtak 3486, halsrør 3511, standardbrenner 2941, 2 meter slange og ventil 700001 for tilkobling til gassflaske 2000 eller 2012.
  Mer info
  1 Variant
 • Gassbrenner Sievert dobbel TurboJet m/piezo
  Gassbrenner Sievert dobbel TurboJet m/piezo
  Spesielt for det norske markedet
  En dobbel gassbrenner for større varmeoppgaver med Piezo. Passer til E-400 engangsflasker og MAPP
  Mer info
  1 Variant
 • Brennersett Sievert ProMatic
  Brennersett Sievert ProMatic
  Komplett brennersett for alle typer varmearbeid f.eks. hard- og myklodding. Består av brennerhåndtak 3366, syklonbrenner 3335, 4 meter slange og regulator 309121 med fast trykk 2 bar. For tilkobling til P-flaske.
  Mer info
  1 Variant
 • Brennersett Sievert 6350
  Brennersett Sievert 6350
  Med 10 meter slange og slangebruddsventil. Lang brenner, ekstremt kraftig og vindsikker flamme som motstår selv de tøffeste værforhold. Ideell for tørking, taktekking, tining, krymping og andre varmekrevende oppgaver.
  Mer info
  1 Variant
 • Kraftbrennersett Sievert Pro 88
  Kraftbrennersett Sievert Pro 88
  For varmarbeider, særlig isolasjons-, bygg- og veiarbeider. Også egnet som ugressbrenner. Komplett brennersett med brennerhåndtak 3488, halsrør 3506 (750mm), kraftbrenner 2960, 5 m gasslange 8 mm 770025 og slangebruddsventil 3054.
  Mer info
  1 Variant
 • Brenner Sievert ProMatic
  Brenner Sievert ProMatic
  For varmearbeid, hovedsakelig krymping
  Mer info
  3 Varianter
 • Regulator Sievert
  Regulator Sievert
  Regulator med slangebruddsventil.
  Mer info
  1 Variant
 • Kraftbrenner Sievert Pro
  Kraftbrenner Sievert Pro
  Kraftig brenner i høy kvalitet til bruk på tak og annnet krevende arbeid. Forbruk: g/t ved 4 bar 8 250
  Mer info
  1 Variant
 • Proffbrenner kort Sievert
  Proffbrenner kort Sievert
  Håndbrenner med spareflamme.
  Mer info
  1 Variant
 • Blåselampe Sievert Handyjet
  Blåselampe Sievert Handyjet
  Sievert Handyjet er en enkel og ergonomisk, håndholdt blåselampe som med sin unike brenner gjør den veldig stabil og også mulig å bruke i alle posisjoner, helt uten oppflamming. Innebygd Piezo tenning og sikkerhetskrage gjør HandyJet både enkel å bruke og sikker. Opptining, lodding, fargefjerning, oppvarming er noen av bruksområdene. Handyjet fungerer også perfekt som kjøkkenredskap og til peistenning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Brennerhåndtak Sievert Pro 86/88
  Brennerhåndtak Sievert Pro 86/88
  Pro 86. Enkeltventilhåndtak hovedsakelig for mindre brennere. Spesialventil for stabil og presis justering av selv de minste flammene. Alle metalldetaljer er laget i messing av høyeste kvalitet. Ergonomisk utformet håndtak i komposittplast. Tilkobling R 3/8"V. Egnet slangenippe. 177818.
  Pro 88. Dobbeltventilhåndtak hovedsaklig for større brennere. Utstyrt med sparemodusventil for å spare gass. Knapp for å raskt bytte mellom spare- og hovedmodus.

  Alle metalldetaljer er laget i messing av høyeste kvalitet. Ergonomisk utformet håndtak i komposittplast. Tilkobling R 3/8"V. Egnet slangenippe. 177818.
  Mer info
  2 Varianter
 • Syklonbrenner Sievert 3525
  Syklonbrenner Sievert 3525
  Syklonbrennere er de mest effektive brennerne for hard og myklodding. Syklonflammen gir en jevn, roterende flamme rundt rør og sørger for lik oppvarming rundt hele røret. Kobles direkte på Pro håndtak. Arbeidstrykk: 2 Bar
  Mer info
  1 Variant
 • Brennerhåndtak Sievert ProMatic
  Brennerhåndtak Sievert ProMatic
  Brennerhåndtak i ergonomisk design med automatisk tenne- og slukkefunksjon. Bajonettfeste for raskt og enkelt brennerbytte. Roterende tilkobling for å unngå floker på slangen. Utstyrt med opphengingskrok og fotstøtte. Ratt i messing for finjustering av flammen. Bredt utvalg av brennere for alle applikasjoner. Tilkoblingsgjenge R3/8"V. Egnet slangenippel 177818.ProMatic brennerhåndtak krever alltid regulator.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.