Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Klammer, rustfritt stål

For VVS er det laget 2 kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Den kan også bestilles på art nr SYNLIG16
I Teknisk katalog finner du alt ifra rørsystemer til isolasjon. For installatøren finnes et bredt sortiment av målere, ventiler, slanger, pumper, rør og rørtillbehør. I produktområdet inngår også klammer for rørinnfestning. Verktøy for installasjon finner du i kapittelet VVS-Verktøy under Verktøy sin katalog. Denne kan bestilles på art nr VERKT15
For utvidet sortiment på Festemiddel og Kjemisk/Teknisk, kan dette finnes på vår hjemmeside www.ahlsell.no under "Forbruksmateriell"
For utvidet VA sortiment finner du dette under katalog på vår internettside og kan bestilles på art nr KAT2013042N51
Alle kataloger bestilles via din Ahlsell selger.

Viser 1 til 9 av 9

 • Skruklammer Kruge syrefast
  Skruklammer Kruge syrefast
  Et todelt skruklammer for installasjon av rørsystemer i alle type bygninger og til ulike typer konstruksjoner i korrosivt miljø.
  Klammer leveres med skruen formontert på den ene siden. Skruen er entret gjennom den ene klammerhalvdelen på den ene siden, gjennom en plastskive som forhindrer at skruen faller ut.
  Mer info
  14 Varianter
 • Klammer todelt SSG rustfri 1.4301
  Klammer todelt SSG rustfri 1.4301
  Rustfrie. Av material EN 1.4404.Leveres uten skrue og mutter.
  Mer info
  17 Varianter
 • Klammer a-collection m/gummi 316L
  Klammer a-collection m/gummi 316L
  Syrefast 316L todelt klammer med 2 stk medfølgende skruer, hvor av den en er utstyrt med hurtiglås. Koblingsgjenge M8. Gummiprofil av EDM-gummi 20x4,5/7,5mm. Temperaturbestandig mellom –50°C og +110°C. Anbefalt makslast til dim 91mm er 1,0 kN
  Mer info
  1 Variant
 • Rørklamme U-bøyle Asveco NS 5550
  Rørklamme U-bøyle Asveco NS 5550
  Standard: NS 5550
  Klammene brukes for fri og fast klamring av rør av stål, kulegrafittjern , kobber og kobberlegeringer. Ved klamring av kobberrør og kobberlegerte rør skal plastbelagte klammer brukes. Videre brukes plastbelagte klammer hovedsakelig der sterke korrosjonsangrep kan ventes, feks. på dekk om bord i skip. Ved ruk av plastbelagte klammer må temperaturen på medium i rørene ikke være høyere enn ca 200˚C. For å oppnå tilstrekkelig kjøleeffekt må disse klammene ikke isoleres sammen med røret.
  Mer info
  11 Varianter
 • Skruklammer Kruge syrefast
  Skruklammer Kruge syrefast
  Syrefast skruklammer er todelte klammer (formontert på ene siden) med M8 eller M10 anslutningsmutter, for installasjoner av rørsystemer i alle typer bygninger. Konstruert for tak, gulv og vegg installasjoner.
  Mer info
  5 Varianter
 • Skruklammer 378 u/dempegummi, rustfri 316L, a-collection
  Skruklammer 378 u/dempegummi, rustfri 316L, a-collection
  Klammer med to skruer, med M8/M10-tilkobling. Patentert modell. Egnet ved montering av alle typer rør, for både tappevann- og varmeinstallasjoner. Plastskive med «klikkfunksjon» som forhindrer at klemmene faller fra hverandre før endelig montering. Innebygd sikkerhetsstopp på overdelen av skruen forhindrer at den faller ned under installasjonen. Bred åpning hos klammene siden den nedre halvdelen kan svinges ut.
  Mer info
  13 Varianter
 • Klamme todelt Kruge 1002
  Klamme todelt Kruge 1002
  Benyttes til alle industrielle rørsystemer i korrosive miljøer. Leveres uten skrue og mutter. Kan monteres med to gjengestenger. Man har da justeringsmuligheter. Kan også monteres med et gjengestag og bladhylse. Dette blir da hengende eller stående montasje. Klammeret kan også sveises direkte til konstruksjonen.
  Mer info
  4 Varianter
 • Skruklammer 272 m/dempegummi M8/M10, syrefast 316L, a-collection
  Skruklammer 272 m/dempegummi M8/M10, syrefast 316L, a-collection
  Gummibelagte klammer med to skruer, med M8/M10-tilkobling. Patentert modell. Egnet ved montering av alle typer rør, for både tappevann- og varmeinstallasjoner. Plastskive med «klikkfunksjon» som forhindrer at klammene faller fra hverandre før endelig montering. Innebygd sikkerhetsstopp på overdelen av skruen forhindrer at den faller ned under installasjonen. Bred åpning hos klammene siden den nedre halvdelen kan svinges ut. Kraftig gummi-innlegg med lyd- og vibrasjonsdemping.
  Mer info
  16 Varianter
 • Skruklammer 225 m/dempegummi M8, for komposittrør, a-collection
  Skruklammer 225 m/dempegummi M8, for komposittrør, a-collection
  Gummibelagt klamme med én skrue for komposittrør av plast. Spesialutformet for montering av komposittrør av plast. Spesielt lydabsorberende gummi-innlegg for installasjon av komposittrør. Enkelte har mellomstykker for å gi sikker skyvefunksjon. Enkel klikklåsing. Inneholder ingen aggressive mykgjørende stoffer som kan trenge ut og skade plastrøret.
  Mer info
  10 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.